Понеділок, 29.04.2024, 23:52
Вітаю Вас Гість | RSS

Вознесенська гімназія "Орієнтир"                   


Меню сайту
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Методична робота » Новини

31 жовтня в Вознесенській гімназії «Орієнтир» відбувся благодійний ярмарок.

31 жовтня в Вознесенській гімназії  «Орієнтир» відбувся благодійний ярмарок. Кошти зібрані на ярмарку, були витрачені на придбання подарунків для дітей Мирненського притулку та адресну допомогу воїнам – учасникам АТО.

На один день актова зала гімназії перетворилася на маленький ринок. Не зважаючи на великий асортимент випічки в магазинах, батьки разом з дітьми залюбки залучились до проведення доброчинного заходу та власноруч приготували безліч домашніх ласощів. Все це діти пропонували придбати за досить помірними цінами.

Покупці та продавці створили справжню атмосферу ярмаркового дійства. Скрізь лунав гамір, жарти, учні у різний спосіб запрошували до свого столу, рекламували товар.

Директор гімназії Стреліна Віра Октавіанівна зазначила, що також  необхідно допомогти українським військовослужбовцям, які перебувають в зоні проведення антитерористичної операції,  тому  виставила на продаж власну колекцію, яку збирала декілька років. Виручені кошти  були перераховані на допомогу воїнам – учасникам АТО.

Беручи участь у благодійному ярмарку, гімназійна родина відчула, що міць  народу в його єдності. Лише тоді, коли ми разом – ми велика, непереможна сила!

 

Яценко Ярослав, учень 7 класу

 

Категорія: Новини | Додав: teaher (11.11.2014)
Переглядів: 472 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Національні дитячі гарячі лінії