П`ятниця, 29.03.2024, 07:38
Вітаю Вас Гість | RSS

Вознесенська гімназія "Орієнтир"                   


Меню сайту
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини » Новини

Тиждень початкової школи в гімназії «Орієнтир»: коли вчитися особливо цікаво

Учитель початкових класів Рокотянська С.В. провела виховну годину « Яскрава осінь- чарівна», активними учасниками якої стали учні 3-Б класу. Діти поринули в казковий світ Краси,Добра,Любові.

Відповідно до нового Державного стандарту початкової загальної освіти передбачається інтеграція навчальних дисциплін. Тож протягом Тижня учителі початкових класів впроваджували  це завдання в освітній процес.

Пізнавальним для учнів 2 класу став кейс–урок «Листяна вгадайка» проведений учителем Васильєвою С.Г. Під час проведення уроку учні разом з учителем завітали у загадковий світ природи,працюючи в групах,шукали відповіді на питання:

  • Навіщо деревам листя?
  • Які  практичні знання мені знадобляться?
  • Чому листя має зелений колір?
  • Чому восени листя жовкне?

Учитель 1 класу Тіхонова Є.А. не тільки виступає у ролі носія інформації, а є коучем (тренером) для першокласників , допомагає учням засвоювати і практикувати знання, досягати цілей у навчанні та особистісному розвитку . Цікавим та пізнавальним став урок трудового навчання «Позолотила осінь берізку».На уроці прослідковувалося 4 розгортки з предметів, явищ та практик:

  • Природознавство
  •  Мова
  • Математика
  • Трудове навчання

Урок- тренінг « Як стати толерантним» у 3-А класі проведений учителем Зінковською Л.М., продемонстрував можливості сучасного підходу до навчання. Відзначається надзвичайна активність учнів, готовність та бажання бути учасниками процесу навчання, який захоплює навіть дорослих. Діти  розмірковували, виразно читали, ділилися своїми думками.

Не менш цікавими та захоплюючими стали для учнів 1-4 класів уроки з англійської мови з використанням ігрових та інноваційних технологій. Навчаючи діток англійської мови, учитель Кондакова Л.Г  разом з першокласниками побували « У зоопарку»,  без уваги не залишилася жодна дитина. Головне - дітям цікаво, урок змістовний ,грамотно спланований ,ілюстрований різноманітним і пізнавальним дидактичним матеріалом.

На уроці учителя  Кузьменко І.В. « Будинок і кімнати в ньому» учні 3-А класу відповідали на питання різних рівнів складності, виконували цікаві завдання творчого характеру. Педагог проявляв чуйність, доброзичливість до кожного учня. Усі працювали, як одна команда .

Надзвичайно цікаво було спостерігати за уроком – вікториною  учителя Радченко Н.В. « Весела англійська» у 3-Б класі . Урок проходив у постійному англомовному діалозі з учнями, що свідчить про високий професіоналізм та педагогічну майстерність учителя.

За підсумками Тижня переможці та активні учасники конкурсів і тематичних виставок були нагороджені грамотами та подяками. Море позитиву отримали учасники Тижня від   концерту « Веселі нотки», який підготувала учитель музичного мистецтва Чілікіна Г.М. Тож нашим учням комфортно почуватися в сучасному освітньому просторі, вони комунікабельні та надзвичайно активні.

 

Категорія: Новини | Додав: teaher (01.12.2017)
Переглядів: 393 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Національні дитячі гарячі лінії